JOM BACE STATUS SY YG TERKINI
YanaMuhd: "Short but Meaningful"

Sunday, 5 February 2012

"Short but Meaningful"

klik banner tok join'

Nak Join? Ikut syarat-syarat dibawah..
1) Follow blog eyza dan juga nad 
2) Buat entry "Short but Meaningful" (tulis satu short story tapi bermakna * 10 perkataan pon takpe)
3) Copy banner diatas dan linkkan ke entry ini
4) Like fan page nad  *kalao sudi ye*
5) WAJIB tinggal link entry korang di ruang komen
6) Follow para  sponsor :) 
 Senarai Sponsor :

  • syarat-syarat yang mudah . rugi tau kalau tak join contest edisi terhad ni . 
    contest akan tamat pada 10 feb 2012 pada jam 11 pagi .
    pemenang akan diumumkan pada 10 feb pada jam 12 tengahari .

    oke ni story sy :  hari tu saye ade sukan , ,so ari2 kte owg men badminton . .huhu sy x maen pon . .tgk je . .pas2 sy tersermpak dgn si DIA ! :) heehee . .sy senyum je :)) x le benti senyum . .tah camne die perasan . .pa2 die senyum balek at sy . .wahhh skenyee .. heehee . .oke tu je story sy . .x bestkan .. walaupun hanye senyuman TAPI senyuman tu b'makna buat sy !





Thank u for reading :D

2 comments:

Mrs. I said... [Reply Me!]

singgah sini ;)

jemput terjah belog kite ;D

http://emylyana-shah.blogspot.com/2012/02/short-but-meaningful.html

Miss Nadya said... [Reply Me!]

nice cita tu syg..:)

gud luck dear..:)

senarai nama sudah di keluarkan di sini ::

http://www.nornadiah.com/2012/02/senarai-nama-join-short-but-meaningful.html