JOM BACE STATUS SY YG TERKINI
YanaMuhd: 2011

Saturday, 31 December 2011

Happy New Year Evebody :))

Photobucket




hii semua . .. bpe minit je lagi da nak taun 2012 . . .hmm im gonna miss 2011 so muchh . .


why ??

sbb byk kenangan miecha kat 2011 nie . .such as kwn2 , family n org t'syg . .hahaha
kalo taun baru azam mesti baru tol ark ?? pe azam korg ? 

azam miecha

miecha nak blaja b'sggh-sggh n x moe mls2 lagi . .tgkla result PMR dpt bpe !! 2A je .. snanye miecha bole dpt lgi baek tpi tu la . .sifat malas !! . .cite pasl azam bru ni byk bnde yg kne tukar n ubah . . hmm ade sorg tu tnye miecha taw . .psl bnde nie . .

cinta baru? 
oh myy soalan tu . .soalan maut hahaha ..
utk soalan tu miecha ta taw ar na jwb cne sbb  miecha
still love kat org lame . .heehee


org lame ?? spe ?

heehee tu secret la . .korg ni sume na taw . .bab kang..
hnye org tetentu je yg taw . .hahah . .spe yg taw tu zip mulot cepat .. 
hmm gurau je . ..


oke la tu je yg miecha nk ckp ar ni sblom taun baru :))) lagi 10 minit !!!!

jom countdown ngan miecha !!! tpi at uma je la ..hahahha 


happy new year 
and
hope u guys success



Thank u for reading :D

GIVEAWAY BY LUSCIOUS SKY AND PYZA PYJA

Photobucket



click banner for join :)

tag : iera n sara



Thank u for reading :D

Give Away

Photobucket



click picture utk join

hi2 korg ske buat cupcakes ??
 miecha teringin nk buat so miecha join contest ni ..
hope dpt mng . .



Thank u for reading :D

Photobucket



click picture utk join

hi2 korg ske buat cupcakes ??
 miecha teringin nk buat so miecha join contest ni ..
hope dpt mng . .



Thank u for reading :D

Contest The MOST Fabulous Blog by Miss Lovouis

Photobucket







spe nk join click banner :))






Thank u for reading :D

Segmen : Aku dan Dia ( by Beautiful Remaja )

Photobucket


hey2 ari ni miecha nx join segmen ni :)) hehee 
segmen tntg aku dan dia . .hmm cite die bole reka ..
hahaha ni la time miecha nk berangan .. 
oke let's start :))

si dia yg miecha mksodkan ialah
-
-
-

ni la orgnye Justin Bieber

cerite die macam ni ^_^ huhu . .


Hari ni bosan sgt so aku mntak papa duit poket hehee nk gi shopping la . .hmm papu suo driver die anta tpi aku x nax . .mlsla .. aku nak jadi cam org biase je . .nek teksi hahaha .. 

Huh smpai jgk kat Pavilion . .. kat Pavilion ni mmg best . .mcm2 ade .. spe yg pegi mmg rambang mate . .first yg aku nmpak iaitu . .baju .. waaa aku kalau da nmpak bju mmg giler sket . .sume nak beli sampai da x taw nak letak mne dah .. almari dah penuh . .hmm beli 2 jadi la .. next aku gi tgk jeans,skirt n wt else . .byk giler aku menyopping ari ni . . mne x bestnye shopping sorg2  .. aku bole beli ape yg aku suke . .x de sape nx larang . .bile da penat jalan  .. haus la plax . . aku cdg nk beli cool blog . .hmm lame x beli . .xP

Mse tga order tu . .adelah sorg mamat ni . .ensem la jgk ,nmpax cam org putih je . .bole thn haha . .die order cool blog sme macam aku pnye . .hmm not bad taste die . .tggu pnye tggu  . .cool blog aku da siap . .aku pon nx amek la . .x sempat tgn aku nx amex . .tibe2 ade satu tgn da capai dulu . .Aii AGAK KUANG AJAR AA TU . .aku da order dulu die yg amex . .rupenye2 yg amex tu mamat sebelah aku ni . .haissh nek kan darah aku je r .. 

aku : HOIII !! aku yang order dulu la . ..pehal ko yg amex ???

dia  : pehal pulax ?? aku yg order cool blog ni . . .

aku : TAPI aku yg order dulu . . ko letak balek .. 

dia  : eii minah ni  .. kat sini x de pon tulis spe order dulu die yg amex . .

aku : aku x kira !!!! ko letak balekkkkk(nada tinggi)

dia  :wteva yg aku taw ni cool blog aku !! (dgn sng ati die tros sdot cool blog tu)

aku :kuang ajar !!!! 

aku da ilang sabar . .aku tros tumbuk bdn die .. .pergghh die tros senak . .puas ati aku . . walopon cool blog aku die da amex tpi sekurg-kurgnye aq dpt tumbuk die .. hahahah pe lagi aku tros cabot arrr . . .LAAARIIIIIIII .. . .huhhhhh ... . naseb die x sempat kejar aku . .kalo x ? abes aku.. . 
mlm uw aku x le benti gelakk . .hahahaha 

Hmm tepat jam 7.15 aku da sampai skola .. x saba nx cite at kwn aku hahah . .. mse masok kelas aku tgk  tmpat aku kosong . .aiii ika x dtg skola ke?? tibe2 ika tegor aku . .

ika :oii ari ni ade budak baru aww . .cekgu sara suro bdak uww dok sebelah ko . .. 

aku:asal aku plak . .??

ika :mnelah aku taw . . .

aku:laki ke pompuan ???

ika :laki . .. 

aku:what????alamak masalah btol la

biar btol cekgu sara ni . .hisshh hrp2 la mamat tu x de perangai mcm mamat semalam yg aku tumbuk tu . .. kalo tdak maut aku . .10 minit lepas tu cekgu sara masok dgn budak baru tu . .
mlenye aku x nax pndg . .. tapi lepas cekgu sara sebot nama aku . .aku tros pndg n TEKEJOT GILEEE !!! dieeee mamat yg  semalamm uwww !!! tidakkkk !! mamat tu pon tekejot nmpak aku .. mke die series giler pndg aku .  .knape sebelah aku . .. knpe dieee !!!

Mse die dok sebelah aku tu ,aku diam err takott siottt !!! sampai rehat aku bisu .. mse aku nk kluar rehat uw die tarik aku . .tenggelam aku . .

aku :saketlaa. . ..

die  :SAKITTT???kau taw x bdn aku lebam sbb pukulan kau semalam !!!!(nada tinggi)

aku :ala mmg ptt pon kau kne xP !! kau yg salah !! sbb amex cool blog aku . .(melawan)

die  :ko ingat aku nak lepaskan kau begitu je????

aku :ko ingat aku takot nan kau err !!!!
die  :ko tggu dan lihat je la . . 

tros aku gi rehat . .menyampah tgk mke die . .hishh die series ke !! emm takot jgk aku . .wteva la. .ramai yg dengki sbb aku dpt ddk sebelah de .. haii amet2 korg nax sgt ke dok sebelah die . .silakanlah . .aku mmg x nak pon . .aku lebih rela dok sorg2 drpd dok dgn org yg sewel cam die uww !!!

seminggu berlalu

emm ari ni aku x saba tggu cekgu yg plg garang didunia msk kelas hahah bukan pe .. first time aku dpt siapkantugasan die iaitu eassy hahah ..aku plg menyampah wt eassy ni . . Aku pelik tgk mamat uw dri tdi asyik senyum sorg2 je !! ade pe erk . .hmm biar je la . .time cekgu masok . .sume takot cume aku je yg senyum lebar samapai ke telinga hahaha !! cekgu suro kumpul buku . .time tu aku tros cek bag aku !! TIBE2 aku tgk buku aku x de !! mne BUKU AKU!! alamak x kan t'tinggl kowt x mngkin !!! time tu aku sorg je yg x anta lagi sampai la cekgu sebot sume nme yg da anta tpi nme aku je yg x de !!! cekgu tros dtg at aku !!

cekgu:miecha mne buku awak(suare garang)

aku :hmm sy da siapkan tpi . .

cekgu:TAPI APE !!!! kamu selalu byk alasan. . da byk kali cekgu bgi kamu peluang tpi kamu sia2 kan.

aku :Tapi cekgu .. sy btol da siapkan . .da bwk da pon . .tpi tibe2 buku tu x de dlm beg saye .. (sebak)

cekgu:tak payah nk bohong lagi . .buku tu x de kaki , x kan lah bole ilang .. 



satu ari tu aku diam je . .spe yg amek buku aku nie . .kejam btol !!tibe2 aku t'pikir x kan mamat tu yg amex!! hmm mgkin . . loceng waktu balek pon berbunyi . .nseb baek aku sempat tahan die !!

aku:woiii !! 

die :woii2 nme aku justin bieber la .. 

aku:peduli ape aku . .ko kan yg amek buku aku !!mengaku jela

dia :asal aku plax .. ske2 je nax tuduh . .die yg letak merate rate

aku:bagilahh .. 

dia :aku x amek la.....(die tros bla)


bengang nye ari ni . .spe la yg amek .. hishh kalo aku dpt mmg kena ngan aku . .hmm . .tibe2 papa msok bilek .. die tnye npe aku sedih je . .aku cakap x de pape !! tibe2 papa ckp psl bnde len . .

papa:miecha papa de berite baek tok miecha !!

aku :berita baek ?? berite ape pa ?? (tros tertenye-tnye)

papa:papa da mskkan miecha dlm satu prtndingan piano . .next month prtndingannye. 

aku :btol ke pa??? thanks pa!! miecha nak sgt masok ^_^ !! 
Hari ni aku gi skola dgn sng ati . .heheh tga berangan2 tibe ade satu kete laju hampir nax lggr aku !! Ya Allah tekejot aku . .naseb baek x kena aku .. tpi sape yg bwk macam org gile ni .. 

 die :hoi ! kau x nmpak ke kete nak lalu

sekali aku toleh . .mamat ni lagi . .rosakkan mood aku je .. 

aku :HELLO !! kau tu yg bwk mcm org gile !! kalo aku de magic . aku wat LONGKANG BESAR at dpan uww !! biar KAU dgn KETE kau msk dlm uww !!!! biar pdn mke !!!

Tros aku masok kelas  .hmm kwn aku sume pelik tgk aku yg happy semacam je !! hmm aku cite at diorg yg aku nk msk prtndingan piano uw !! hmm sume bgi sokongan at aku . .happy giler !! 


Mse Rehat. .die dtg jmpe aku . .hmm aku pelik tgk die ..cam de smething je  . .


die :weyh pehal ko eppy semacam je ??

aku:ko ssh ke ? x, kan . .so jgn sebokk la!!

die :tnye pon x le !! 

aku:mmg x bole !!

die :snanye ...aku ...nax mntak maaf pasal buku ko ari tu 
aku:Jadi mmg kau la yg amex ??? (aku tros berdiri b'hadapan nan die)
dia :Yup xP
aku:heeee ko ni mmg jahat ko taw x ??
dia :tpi mmg ptt ko kne . . tu yg ko kne byr sbb ko tumbuk aq ari tu . .
aku:eiiii LAKI x gne !!! (aku pukul die gne buku yg aq pgg n tros bla)




sebulan berlalu

Akhirnyer pertandingan piano selessai gak . .hehee aku dpt tmpt pertame . . cehh cam x cye je . .tpi aku mmg x jangke akan dpt tempat petame . .thanks kpd papa aku yg sudi bantu aku selame ni n my BFF !! tga pikir2 tibe mke si justin tu muncul kat otak aku . .pehal plak aku t'ingat at die ni . .pelik2  . . aku still t'ingat mse ari pertndingan uw . .die byk bgi sokongan at aku .. yg lebih aku ingat mse aq abes wat persembhn die la org prtame yg bgon n tepok tgn utk aku ..wahhh terharu gituu .. hahah . .tpi mcm ade yg x kne dgn die ni .. . hmm bile la aku nk jmpe ngan die lagi erk . .


ari ni aq gi jln2 kat sunway piramid huhu . .best giler !! mcm2 ade .. hmm tpi aku bukan NAK SHOPPING OKE . .hehehe nak jln2 je .. hmm da abes jln2  .. aq rse cam nk gi Pavilion la plax hahha  .. aq ni mne taw erti penat . .jln pnye jln . .aku nk lintas jln mse tu . .tah mcm mane ade satu kete ni bwk laju giler mcm kena kejar antoo je .. .Naseb aku x kena langgar .. kalo tak . .haishhh nthla .. aku geram sgt dgn org yg bwk kete uw . .rse nk lmpg err. ..nyawa aku hmpir je melayang  . .. pe lagi aku tros ketok cermin kete FERRARI(x taw eje la) die tu . .

aku :Woii org GILE !!! ko kluar !! ko ni amex lesen ke tak !! ke ko amex lesen kat tempat org GILEE!

die  :tak bole ckp elok2 ke ??(selambe)

T'gamam aku mse die kluar !! rpenye org GILEE uw justin !! eiii da due kali dahhhh

aku :kau lagi !! kau nax pe !! HAHHH cane ko taw aku at sini (bgg)

die  :ala relax ar . .sunway ni bkan bapak ko pnye pon . .so itu hak aku . . 

aku :eiii geramnye aku . . aku malas nk lyn org gile cam kau ni!! 

x sempat aku nk bla die tarik tgn aku . .

die :oke2 . .sorry . .jgnla marah . .gurau je  . .oke senyum cket ^_^

aku :No . . .

die :oke nvm . .jom ikut aku gi jalan2 . . pls

Pe kene die ni . . .waras ke tak . ke demam . .haish . .pelik2 . . aku x nk ikot tpi . .die tarik tgn aku masok dlm kete perghh nak tolak x boleh der . . saket tgn aku . .hmm die nk gi ane la ni . . mse dlm kete tibe2 aku jdi org bisu . .die asyik ckp jee .. .hee pening kpla aku . .mse tgk jalan . .ni jln gi Pavilion !! cmne die taw aku nk gi sini ni . .ade yg x kena ni . .die pakai bomoh ke . .hmm bile da sampai uww .. pe lagi . aku tros kuar dri kete die  .. .hmm aku tnye die nk gi ane tpi die diam err .. die suro ikut je . .aii da mken plek da nii . .jln pnye jln rpenye die nak bwk aku gi tmpt mse mle2 kiteorg jmpe . .what the hell !! die nk gado ngan aku lagi ke !! hishh mamat ni . .die suro aku ddk dulu . . aku pon ddk la.  .die gi order ape tah . .

die :Nah cool blog kau. . 

aku:hmm thanks . 

die :ni aku da ganti balek cool blog yg aku amex dri ko ari tu . .haha aku snanye nk test kau je !

aku:whatt ??test aku!! untuk ape ??

die :just nk taw kau ni orgnye cmne ?? baek ke?jahat ke? funny ke ?? skunk aku da taw ko ni orgnye kelakar . .hahah
aku:hahaha kelakarnye . .ko ni terok ar .. ske2 kau je wat aku cam uw . .darah tggi aku nek aw .. smpai pecah suhu uw .. 
die :yeke . hhaha sorry . .x de niat pon nk wat cm uw  .. ko . .marah at aku er . .
aku:hmm nthla . . . x kowt . .
die :hmm aku sngaje bwk ko at sini sbb kt sini mle2 kite jmpe tpi aku nk mlekn balek semula . .
aku:mksod ko ?
die :mksod aku . .kite abaikan je yg kite pnh gado dulu . .oke .. kite bkk buku baru ..
aku:hmm aku snanye x ske gadoh lme2 ngan org . .so oke gak cdangan ko tu . .hehee
die :kalo cam uw hari ni aku belanje ko tgk wayang nk x ?
aku:btol ke nie ??! wahh ,  aku kalo org nk belanje on je . .jom2

Sejak kite org jmpe ari tu  .. hubungan kite owg smaken rapat . .heehee . .aku pon da mle ske at die . .haha cam x cye je . .kite org pon selalu date !! skunk ni die slalu wat aku senyum . .bwk jln2 la . .tgk wayang . .aduhh atiku smaken berdegup laju . .smpai satu ari tu die bwk gi sunway piramid men ski ais tu . .hahah lwk sgt2 . .aku da ta reti men  . .mse kt sne . .die tggl kan aku sorg2  ..gelap lak uw .. aku takot gile . . tibe2 ade lampu terang . .pa2 sekeliling tmpat tu ade chye lampu yg warne warni . .aku suke gile ..yg aku aku SHOCK !! dekat ais tu ade satu tulisan . .bile aku bce die tulis mcm ni " I LOVE YOU MIECHA" oh my aku x le nk kate ape2 . . aku t'gamam . .betol ke ni ? ke aku mimpi? die luahkan isi hati hati die at aku . .!! so sweet . .aku x mampu kte ape2 selain ckp "I LOVE U TO" 


The End.

srry kalo pnjg sgt hahah berangan lebih sgt .. kalo x best jgn bce taw  .. 
hope fafa ske cite ni hhaah ^_^

Thank u for reading :D

Pooh Bear GiveAway

Photobucket



click banner utk join :)

berpeluang utk mng POOH BEAR DRI UK :)))




Thank u for reading :D

Thursday, 29 December 2011

contest picture by intan and bunga

Photobucket



spe nk join klik BANNER

tag :nana n wawa



 ini pic sye dgn my BFF



ini pic saye dgn my cousin 




Thank u for reading :D

Contest I've Got Da Bez Blog

Photobucket


halo2 mlm ni miecha nx join contest ni :)) 



Nak join klik BANNER :))
jom join ramai2 !!



TARIKH TUTUP : 21 JAN 2012

PEMENANG DIUMUMKAN : 28 JAN 2012



Thank u for reading :D

What I like about India :))

Photobucket

oke ari ni miecha nx join satu contest dari When She Talk .

syarat2 penyertaan senang je :) just letak link blog ni http://sayanerd.blogspot.com.
n jgn lpe bg email korg sekali taw 

then cerita lah ape yg kite suka tentang India :))




what i like about India


1. korg nampak x pic kat atas ni . . siape yg x knal , ni lah die Taj Mahal.
 Taj Mahal menjadi saksi bisu cinta yang abadi yang membuat takjub semua manusia. Menjadi salah satu keajaiban dunia.


2.Ni lah New Delhi,tmpt menarik kt sini ialah Red Fort, Humayun’s Tomb, Hazrat Hizamudin Dargah, Masjid Jama. . sy hrp sgt dpt pegi sane :))

3..sy suke tgk cerite hindustan :)) pe lagi kalo Shah Rukhan yg belakon . .huhh mmg minat gile beb .. hrp sgt dpt jmpe shah rukhansatu ari nnti ..

4.sy teringin nk pakai sari n blaja menari macam filem bollywood tu heheee :)

5.Festival.tu yg plg best..diorg kte ade byk warna ..wahhhh bestnye :)



oke tu je yg plg sy suka .. sy harap sgt dpt tgk depan mate Taj Mahal :)) n dpt gi holiday at sane :)


Thank u for reading :D

contest: blog paling comel! by dina and zati

Photobucket



nak join klik banner :)

well hello peeps !! ari ni miecha join satu contest ni . .die suro kite puji blog kite , so miecha nx puji blog miecha yg comel lote ni sepuas-puasnye .. hehhe

oke bg miecha blog ni da cukup simple n comel . .background nye comel . .polka dot . .n miecha x gne tepmlate . .miecha gne blogskin . huh ssh jgk nx edit blog ni.tpi alhamdulillah m'jadi jgk ... header miecha awesome en . .korg nx jgk . .pe lagi temph je at miecha haahaa  ..kebanyakan pengunjung blog miecha sume kte diorg ske blog ni .. diorg kte comel,awesome n ade yg kte amazing lagi ..haahaa n diorg ske miecha punye tutorial . .yg diorg ske lgi2 freebies ... spe yg x ske ..hm oke thats all yg miecha nx cite psl blog miecha yg cute ni :))


tag :mira ,wany n iza




Thank u for reading :D

Giveaway by Pycha and Eryno


Photobucket





spe nak join klik SINI


tag:iera n aisyah


Thank u for reading :D

'segment u follow i, i follow u'

Photobucket




hey guys 'jom join ramai-ramai'


klik sini utk join




tag : mira n ika


Thank u for reading :D

1st GiveAway by Wan Myzura Collections

Photobucket

hii ,,miecha mlm ni nx join contest heehee


spe nx join klik SINI


miecha tag :



Thank u for reading :D

Wednesday, 28 December 2011

Freebies : Header ( super junior )

Photobucket


hai3 to all my lovely readers :)) pe kaba sume  ?? shat . . ? eleh cam taw2 je skunk ni waktu tok F R E E B I E S . .emm . .oke taw tak yana nx bg freebies ape ??  hari ni yana dgn baek hati nx bgi freebies header at korg !! ske x ??

width :640
height :320
http://2.bp.blogspot.com/-4qflYe8GBQA/Tvs3II_94mI/AAAAAAAAAKY/YW4g8Yk5R40/s320/blue.png


http://2.bp.blogspot.com/-EbJJnJCqmoI/Tvs3d872S6I/AAAAAAAAAKk/c6kujh0VPGI/s320/coklat.png


http://1.bp.blogspot.com/-PrwV6laVLTs/Tvs3nssZXlI/AAAAAAAAAKw/IUbCHLuTYy8/s320/hijau.png


http://3.bp.blogspot.com/-Y5unwhidIgA/Tvs3wg-lS1I/AAAAAAAAAK8/Phdf7sdZ_rg/s320/kelabu.png


http://4.bp.blogspot.com/-PoZRbzcNmIU/Tvs37YyeL9I/AAAAAAAAALI/Y5Wlsu_M-7A/s320/oren.png


http://2.bp.blogspot.com/-foVXlj5lmEU/Tvs4Gl9mazI/AAAAAAAAALU/ZSmb76TeKww/s320/pink.png



 oke thats all ,spe yg nx amex bg taw dulu ye :))






Thank u for reading :D

End Year Mega Giveaway

Photobucket





klik SINI utk join 

Thank u for reading :D

Contest Header PalingAwesome by Iffah & Yana

Photobucket


jom ramai2 join contest nie
nax join klik SINI

tag :ira n izah

Thank u for reading :D

SEGMEN : BLOGWALKING SAMBIL MEMFOLLOW :)

Photobucket




hii ari ni miecha nx jon SEGMEN ni :))
korg nx join ke ? kalo nk klik SINI dan SINI


oke thats all



Thank u for reading :D

Blog Miecha Lain ???/

Photobucket



hmm korg ckp Blog Miecha lain ??/ pe yg len uww ? hmm mmg len pon haahaa perasan x blogskin,header n len2 sume da betukar ..huhuu pndai x miecha edit ?? hmm kalo korg nx miecha edit korg temph la . .gi kt stuff . .huhuu ..promote lax ..nx taw lebih lanjut klik SINI

saje nax wat kelainan ciket . .yela asyik same je .. mesti korg boring kan ?? btw tutorial n freebies pon da betambah jgk . .huhuu . .x dela byk ciket je .. hmm x lame lagi nx nek skola . .korg da ready ke ?? miecha x tawla ..kejap ready kejap x ready .. hmm cane tu ? nthla . .hmm taun baru mesti ade azam bru !! btol x ? pe azam korg ?? 

sape2 yg kte blog miecha  cute,awesome or wt else . .jgn lpe like page miecha taw .. kalo bole promote skali . .huhu , ,lebih2 lax .. haahaa . .spe yg nx order sent kt email or FB miecha !! kat komen miecha x lyn . .sorry


oke tu je yg miecha nx ckp at sini . .. see u soon . .
wasalam :))



Thank u for reading :D

Tempahan Blog :)

Photobucket

Hey everybody . .huh t'kejot !! hmm taw xpe . .miecha bru je wt blog tpi da nx amex temphn . .hoho hmm actually . .miecha just nx try je . .hmm mne taw de smbutan haahaa. .hmm x mhl pon. .biase2 jer . .


sebelom tu korg 

-FOLLOW CAYE 


-LIKE fan page 


-LIKE pic INI :)



-TLG KLIK CHURP !!

really appreciate . thank u .


antara tempahan yg miecha buat ialah :

welcome note-rm5
-text
-text+doodle
-text+picture

Header -rm5

Url Blog :
Width :
Font : 
Colour : 

Gambar : 
Title : 
Transparent :nak/tak




For edit blog miecha just amex classic template shj.
-Favicon
-free online user
-Background
-Header
-follow button(tumblr)
-youtube player
-cursor
-cbox
jumlah=rm20



miecha mntax maaf utk edit blog . . mmg mhl cket cbb for classic template ssh cket n amex mse :))

Read This:
-Pembayaran didahulukan bagi mengelakkan penipuan
-Sebarang pertukaran sama sekali tidak dilayan
-sila beri maklumat lengkap 
-Tempahan akan disiapkan secepat yg boleh
-Terbuka kpd BLOGGERS SHJ.
Pembayaran :
-Disarankan guna wang pos.
-Top-up Maxis utk temphn bwh rm10 shj.



email : Liyana_greysenator@yahoo.com



PERINGATAN** yana akan edit pada Hari Jumaat 8.00 malam - Hari Ahad 6.00 petang . Sebab ? Ina tak boleh ON9 waktu sekolah . Suka hati korang lah nak meseg Ina bila bila . Ina tetap akan buat hari Jumaat-Ahad . 

"yana buat tempahan ni sampai bila?" Okay , tu pertanyaan korang kan !? Ina akan buat sampai bila bila Ina nak buat . Kalau Ina tak nak buat , yana tak nak buat lah . Paham ? Tunggu apa lagi ? Jom tempah selagi ada masa ;)


Thank u for reading :D