JOM BACE STATUS SY YG TERKINI
YanaMuhd: 2012

Monday, 31 December 2012

New Year Giveaway by FY & NEB






*harap2 msih sempat nak join :)

TAG
http://elmoblaster.blogspot.com/

dah follow & like semua sponsor :) 
harap2 bertuah ! Amin





Thank u for reading :D

Sunday, 30 December 2012

PEMENANG Segmen Akhir Tahun dari Yana

huh msti bedebarkann ,,heee ape2 pon yana nak ucap thanks sbb sudi join Segmen yana yg x seberape ni ! Insyaallah kalau rezeki lebih yana nak buat Giveaway plak . .huhu . .so pemenangnye ialahhhh
*bunyi drumm*
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
scroll lagi
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
lagiiii
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
jatuh kepade


8.http://anith-amalina.blogspot.com/2012/12/segmen-akhir-tahun-dari-yana.html


tahniahh !! 
yang tak menang jgnlah merajuk taw2 :'') lain kali insyaAllah rezeki korg plak :)
Kalau korg buat segmen jemput2 la yana ye :) hehe x malu plak..
kepade pemenang sila pm no awak kat FB sy k ? !

Thank u for reading :D

#SENARAIPESERTA Segmen Akhir Tahun dari Yana

Sebelum tu yana nak mintak maaf sgt2 , skrg bru dpt update ! Yana pun bru je balik dri kampung ni ,, huhu curi2 mase jgk ni ! So kat bwh ni senarai peserta ye ! Cek taw :) Yana akan umumkan peserta bertuah pd pukul 10 malam ni :) Sorry lambat !
1.http://www.aimisyahirah.com/2012/12/segmen-akhir-tahun-dari-yana.html
2.http://liyanasyafiqah98.blogspot.com/2012/12/segmen-akhir-tahun-dari-yana.html
3.http://acha-asha-official.blogspot.com/2012/12/segmen-akhir-tahun-dari-yana.html
4.http://belogkalerpurple.blogspot.com/2012/12/segmen-akhir-tahun-dari-yana.html
5.http://justforcontest.blogspot.com/2012/12/segmen-akhir-tahun-dari-yana.html
6.http://supercontestblog.blogspot.com/2012/12/segmen-akhir-tahun-dari-yana.html
7.http://myrahthesamurai.blogspot.com/2012/12/segmen-akhir-tahun-dari-yana.html
8.http://anith-amalina.blogspot.com/2012/12/segmen-akhir-tahun-dari-yana.html
9.http://pikahpunyacerita.blogspot.com/2012/12/segmen-akhir-tahun-dari-yana.html
10.http://ohthrillers.blogspot.com/2012/12/segmen-akhir-tahun-dari-yana.html
11.http://meloveyousecret.blogspot.com/2012/12/segmen-akhir-tahun-dari-yana.html
12.http://azdirfahmi.blogspot.com/2012/12/segmen-akhir-tahun-dari-yana.html
13.http://izyanyancinnamon.blogspot.com/2012/12/segmen-akhir-tahun-dari-yana.html
14.http://anisvaliant.blogspot.com/2012/12/short-segment-segmen-akhir-tahun-dari.html
15.http://akudanhatidia.blogspot.com/2012/12/segmen-akhir-tahun-dari-yana.html
16.http://nurfara-hani.blogspot.com/2012/12/segmen-akhir-tahun-dari-yana.html
17.http://nurhanim-ehier.blogspot.com/2012/12/segmen-akhir-tahun-dari-yana.html
18.http://theprincessofstarlight.blogspot.com/2012/12/segmen-akhir-tahun-dari-yana.html
19.http://awanasrul.blogspot.com/2012/12/segmen-akhir-tahun-dari-yana.html
20.http://shekechik.blogspot.com/2012/12/segmen-akhir-tahun-dari-yana.html
21.http://pinkissweetlikeasweet.blogspot.com/2012/12/segmen-akhir-tahun-dari-yana.html
PEMENANG YANA AKN PILIH GUNA RANDOM :)

Thank u for reading :D

Friday, 28 December 2012

Segmen Akhir Tahun dari Yana


SEGMEN TAMAT :)

hari ni yana nak wat segmen tapi segmen ni sekejap sahaje ! selama 3 hari je :) Yela skunk ni ramai yg tgh sebok pasal skola kan ? So, yana tak nak wat lame2 :) Nak join? jom follow syaratnye !
'banner plg  simple'
Korang Wajib
follow blog*terpulang*
Like Fanpage Yana kat sidebar !
Klik link kat bwh ni ! *JUJUR* tipu dosa :P
KLIK SINI (tunggu sampai habis loading)
KLIK SINI (tunggu sampai habis loading)
KLIK SINI (tunggu sampai habis loading)
How to join ?
-Buat satu entry bertajuk 'Segmen Akhir Tahun dari Yana'
-Tampalkan banner diatas dan linkkan ke entry ini
-kalau nak tag pon boleh :)
-Letakkan link entry di bahagian komen sahaje
Hadiah
-Topup 5 ringgit (celcom/maxis/digi)
sorry hadiah tak menarik ! Yana still bdk skola lagi :P 
Hope ade ramai yg akan join ! 

Thank u for reading :D

Thursday, 27 December 2012

Contest Cerita Ita Genap 5 Tahun!

hari ni yana nak join satu contest ! Thanks sbb invite yana :) hadiah die dapat kupon ! wah2 yana nakk :)
klik banner utk join'

Syarat-syarat penyertaan:
1.      Mesti follow blog Cerita Ita dan like fanpage Cerita Ita di facebook. - tak wajib
2.    Mesti ada blog dan buat entry tentang Contest Cerita Ita Genap 5 Tahun! dan letak kat komen link dia. - wajib
3.     Tolong promote tentang contest ni dengan kawan-kawan di mana-mana saja. – tak wajib

Syarat tambahan :
1.     Setiap komen mesti sampai sebelum jam 12 tengahmalam Jumaat  4/1/2013.

oke ! Done :)

Thank u for reading :D

Wednesday, 26 December 2012

Nak buat SHORT SEGMEN tapi ade org nk JOIN ke ?

hye ! korg dah bce title belom ? Yana nak wat segmen lagi ? yeee :) tapiii takot x de sape nk join :'''( Hmm kali ni short segmen je utk 3 hari ! malas nak buat lama2 lagipun dah nak skola ! korang nak join tak ? ade 1 hadiah misteri yg yana nak bg kat 1 org blogger bertuah yg join :) hehe ..ape agk2 nye ye ? Yana tak de lah kaya , so yana bagi ape yg mampu je :) 
komen sape yg sudi nak join ? 
mesti takde kan :(

Thank u for reading :D

Monday, 24 December 2012

Lyana & Double NH Mini Giveaway







klik banner utk join'

Yana dah follow and like semua sponsor :)
harap2 bertuah ! 

TAG
semua yg bace entry ini


Thank u for reading :D

Sunday, 23 December 2012

GIVEAWAY BY SAYAIYLIA LADY'S CABINET SHOPPE.








klik banner utk join'

Wahh , menarik GA kali ni :)
setiap peserta yang join AKAN diberikan voucher RM5 dari iylia
 untuk shopping di LADY'S CABINET SHOPPE  *wowwwww

hadiah? 

hadiah mestilah dari


TAG

Harap2 bertuah ! amin :)

CONTEST BERMULA11/12/2012
BERAKHIR PADA10/1/2013



Thank u for reading :D

CONTEST ' NAK SKIRT DARI NORZI BEAUTILICIOUS HOUSE'

klik banner utk join :)
TAG
http://myzamichiko.blogspot.com/
http://rahasiabelogaku.blogspot.com/\
http://www.opzzpinky.my/

Tarikh mula  : 23 Dis 2012
Tarikh tutup  : 25 Jan 2013; 12 malam
Keputusan    : 28 Jan 2013

Pemenang :
1) 3 orang pemenang akan dinilai secara rawak
2) Hadiah setiap seorang akan mendapat sehelai skirt (3 blogger akan dipilh)
3) Pengeposan pada 29 Jan 2012 setelah mendapat maklumat penghantaran



Thank u for reading :D

Wak Gelas 1st Giveaway: Secondhand Ipod







klik banner utk join'

Wahh iPod tuhh ! Sape taknak . .lantaklah second pon , sape nk bagi free oii !??
So , walaupun peluang nk dpt tipis tapi pe salahnye kalau kite cuba ! mane taw rezeki .. hehe Aminn

Tarikh giveaway wak bermula dari 22 Dis 2012 hingga Sabtu, 5 Jan 2013 (12.12 pm)


Thank u for reading :D

Saturday, 22 December 2012

Limited Edition GiveAway by Dysha Sahhir







klik banner utk join '

Wahh gempak betol GA ni , ,bru je mula dah nak 100 org yang join :) 
So, korang tak nak join ke ? Syarat dia mudah saje ! 
Cepat klik banner tu :)

Due date 22.12.2012- 31.12.2012


Thank u for reading :D

FIVERS HIJABIS GIVEAWAY BY MV

klik banner utk join'

okey now yana TAG habis-habisan ! haha . .jom tengok sape yg kena :)
TAG
1.http://mysupperduppersite.blogspot.com/
2.http://zafarah.blogspot.com/
3.http://atyra-stella.blogspot.com/
4.http://colotehmiezaahafizz.blogspot.com/
5.http://ishanurshisha.blogspot.com/
6.http://syamsiyahsam98.blogspot.com/
7.http://madieytemuk.blogspot.com/
8.http://alynhyunnie.blogspot.com/
9.http://farhanahadzlan06.blogspot.com/
10.http://fateha-halim.blogspot.com/
11.http://ernyynuraiman.blogspot.com/
12.http://smoothieesgottafly.blogspot.com/
13.http://cartiecacloset.blogspot.com/
14.http://teenagersareawesome.blogspot.com
15.http://mira-razak97.blogspot.com/
16.http://eqa-nursyafiqahkamal.blogspot.com/
17.http://supercontestblog.blogspot.com/
18.http://fiqahpunyacerita.blogspot.com/
19.http://belogcapnutella.blogspot.com/
20.http://nnamitusaya.blogspot.com/
21.http://aidalor.blogspot.com/
22.http://eira-shamiera.blogspot.com
23.http://diaryzakiah.blogspot.com/
24.http://wanynaziar.blogspot.com
25.http://ain-fazlin.blogspot.com/
26.http://www.ordinarygurl-sue.my/
27.http://st0ryab0utprincess.blogspot.com/
28.http://cik-rainbow.blogspot.com/
29.http://elynsukadolphin.blogspot.com/
30.http://anisfarhanalife.blogspot.com/
31.http://kcunstory.blogspot.com/
32.http://izzahlt.blogspot.com/
33.http://budakpeliksstory.blogspot.com/
34.http://anythingbutordinary95.blogspot.com/
35.http://music-syasya95.blogspot.com/
36.http://iamsyahida.blogspot/
37.http://miyraadolixious.blogspot.com/
38.http://dila-syadila.blogspot.com/
39.http://teenagersareawesome.blogspot.com
40.http://pinkitusweet.blogspot.com/
41.http://nuratiqahnajihah.blogspot.com/
42.http://www.beautyandtheblog.co/ombre-lips.html
43.http://hudasyafiqah.blogspot.com/
45.http://kimmyschemy.info/
46.http://secretshaila.blogspot.com/
47.http://hatorubisco.blogspot.com/
48.http://apple-crunchh.blogspot.com/
49.http://blalalableh.blogspot.com/
50.http://www.amercorner.com/
51.http://www.faqihahhusni.com/
52.http://kami4omey.blogspot.com/
53.http://thisismylife-eyka.blogspot.com/
54.http://rahasiabelogaku.blogspot.com/
55.http://treasurelicious.blogspot.com/
56.http://izzahlt.blogspot.com/
57.http://ice-chirp-chirp.blogspot.com/
58.http://greennyworldland.blogspot.com/
59.http://nasrizfardisza.blogspot.com/
60.http://sitinurazwanizalife.blogspot.com/
huh penat . .hehe :)

Thank u for reading :D

Friday, 21 December 2012

1st Giveaway by Adilla Shahirah





klik banner utk join'

TAG
http://nurulezateeob.blogspot.com/
http://nienasofea.blogspot.com/
http://faratasyadiary.blogspot.com/

hadiah
Edit Blog x3 , Keychain x2 , Topup RM10 x1 , Topup RM5 x8 ,  Topup RM3 x2, Header x6Classic Template x1 , Header bersambung x1 , Footer x2 , cursor name x2 , Greeting text x2, Ribbon x1,  blouse x2 , Ebook 1001 Resepi x2 , cute button x2



Thank u for reading :D

Year End Giveaway By Cik Bunny





klik banner utk join'

Yana dah ikot semua syarat yg dikehendaki ! :) 
Harap bertuah kali ni !
Aminn

lebih dari 40 pemenang dicari dan saguhati kepada semua peserta yang dah join ga ni.
klik SINI untuk senarai hadiah lebih jelas
hadiah mungkin ditambah dari semasa ke semasa

Tarikh tutup: 3 Januari 2013 (11:59pm) (mungkin diubah pada bila bila masa)
Juri: random.org atau cabutan manual, bebas dari rasuah punya XD

Thank u for reading :D

Thursday, 20 December 2012

Hadis Rasulullah Giveaway




klik banner utk join'

TAG
http://cerita-aremira.blogspot.com/
http://a-awesomee.blogspot.com/
http://www.fizgraphic.com/

Hadis Rasulullah :)

Rasulullah s.a.w bersabda : 

1. "Solat berjemaah itu lebih afdal (baik) daripada solat  bersendirian dengan 27x darjat" 
    ( H.R.Bukhari dan Muslim)

2. "Sesiapa yang solat berjemaah kemudian duduk berzikir hingga terbit matahari kemudian   solat 2 rakaat  maka ia akan mendapat pahala haji dan umrah yang sempurna" (H.R.Tarmizi)

3. "Sesiapa yang berjalan untuk solat fardhu maka pahalanya seperti orang yang mengerjakan haji dan jika ia berjalan untuk solat sunat maka pahalanya seperti orang yg mengerjakan umrah sunat" ( H.R.Attabrani)

4. "2 rakaat solat sunat fajar itu pahalanya lebih baik daripada dunia seisinya" 
(H.R. Muslim &Tarmizi)

5. "Sesiapa yang solat sunat sebelum Asar 4 rakaat maka Allah akan mengharamkan jasadnya dari api neraka"( H.R.Attabrani)

6. "Sesungguhnya apabila seseorang hamba berdiri untuk solat maka diletakkan semua dosa-dosanya diatas kepala dan kedua bahunya. Setiap kali ia rukuk atau sujud akan berjatuhlah dosa-dosanya itu"(H.R.Attabrani)

7. "Sesiapa yang tetap mengerjakan solat sunat sebelum dan selepas zohor sebanyak 4 rakaat maka Allah akan mengharamkan dirinya dari api neraka( H.R.Abu Daud & Tarmizi)

8. "Sesiapa yang berwuduk dengan sempurna maka keluarlah dosa dari tubuhnya sehingga dari bawah kukunya juga" (H.R.Muslim)

9. "Malaikat akan berdoa untuk kamu selama kamu masih berada didalam masjid dan melakukan solat dan selama kamu tidakberhadas. Berkata Malaikat "Ya Allah ampunilah dia dan turunkanlah RahmatMu kepadanya" (H.R.Bukhari)

10. "Sesiapa yang solat Isyak berjemaah maka bagaikan bangun (beribadah) ½  malam dan (pada esok paginya) ia mengerjakan solat Subuh secara berjemaah  juga maka (pahalanya) bagaikan bangun semalaman (penuh). (H.R.Muslim & Ahmad)

11. "Apabila kamu rasa ada angin didalam perutmu kemudian kamu ragu adakah ianya telah keluar atau belum, maka janganlah keluar dari solatmu sehingga jelas terdengar bunyi atau tercium baunya" (H.R.Muslim)

12. "Tidak takutkah orang yang mengangkat kepalanya sebelum imam  (mengangkat kepalanya), kelak akan digantikan kepalanya dengan kepala  kaldai"(- H.R.Sahih Muslim)

13. "Solat dengan bersiwak (mengosok gigi) lebih afdal (baik) dari 70 x solat tanpa siwak"(H.R.Zanjawaih & Hakim)

14. "Solat sunat atau fardhu dengan memakai serban menyamai 25x solat yang tidak memakai serban dan solat jumaat dengan memakai serban menyamai 70x Jumaat tanpa memakai serban"(H.R.Ibn'Asakir)

15. "Malaikat senantiasa berdoa untuk kamu selama ia berada ditempat yang ia sembahyang padanya, selagi ia tidak berhadas" ( H.R.Bukhari & Muslim)

16. "Apabila imam bangun dari rukuk serta membaca doa, maka hendaklah kamu  membaca "Allahuma Rabbana lakalhamdu" kerana sesiapa yang berkebetulan bacaannya dengan bacaan Malaikat, nescaya diampunkan dosanya yang telah lalu" (H.R.Bukhari & Muslim)

17. "Sesungguhnya Allah memberi rahmat dan mailakatNya pula mendoakan bagi orang-orang yang sembahyang pada saf yang pertama" (H.R. Ahmad & Abu Daud)

18. "Sesiapa yang berwuduk padahal ia masih ada wuduk, maka dicatat untuknya sepuluh hasanat" (H.R.Abu Dawud)

19. "Sesiapa yang meninggalkan sembahyang dengan sengaja, maka ia kafir terang-terangan" 
(H.R.Attabrani)

sumber bernama : Google

Thank u for reading :D

Mini Giveaway by Aina Raviera

klik banner utk join

bukti 
  

Pemilihan Pemenang:

Mengikut Random.Org dan Top Refferal.

Tarikh Tutup: 1.2.2013 tepat jam 11.59 p.m.


Haa senangkan ! So, meh la join ramai2 :)


Thank u for reading :D

SEGMEN : I want more followers for blog and more likers for fanpage !!





Yana nak join Segmen dari Izzah :) Harap2 followers dan pages Yana akan naik ! Aminnn

klik banner utk join

Ni fanpages Yana

https://www.facebook.com/pages/Miss-Yanaas-Blog/292365457517632


Join cepat :)
Tamat : 25.12.2012


Thank u for reading :D

Simple Giveaway by NFH

Assalamualaikum semua :) Hari ni Yana nak join Giveaway yang dianjurkan oleh NFH ! Hadiah yg ditawarkan sangat lah awesome ..,korang nak jugak? Mehlah join :) Giveaway ni berlangsung sampai 31 December 2012 .
klik banner utk join :)
Syarat - syarat penyertaan.

1. Follow blog huda
2. WAJIB Follow dan Like semua para sponser --> CLICK SINI.
3. Buat satu entry yang bertajuk 'Simple Giveaway by NFH' .
4. Copy Banner pink dekat atas tu dan backlink link entry ni.
5. Letakkan link entry korang HANYA dekat link entry segmen ni sahaja (link entry lain atau cbox, tidak akan di terima).

Ohh ye ! Hadiah ut kTop Refferal dan Entry Menarik pon ade taw.So promotelah Giveaway ni habis-habisan sampai tak larat taw . .hehe :)
Senarai Hadiah

Hadiah Top - Refferal 
1x Shawl Tg Shikin (Like)
1x Casing Phone by Nurul Izzati (Follow|Twitter|Click)
1x Header + Bloglist + Review Blog by NFH (Like)
1x 1Year Membership at MBH by Mira Hussin (Follow|Like)
1x Lotion Body G & H + Top - up RM5 by Ariffah (Follow|Twitter)

Hadiah untuk Entry Menarik
1x Topup RM 5 by Nur Ariffah
2x Vector by Aina (Follow|Like)
1x Header+ Bloglist + Review Blog by NFH
1x Free Banner by Nabilla Medan(Follow|Like)
1x Promote Blog at Cik Fie's Fanpage by Cik Fie(Like)

 Doodle
2x doodle from Azzahsaid(FollowLike)
2x doodle (girl) from Tg Shikin (Like)

Top - up RM3
3x Top - up RM3 by Nasriz Faridsza(Follow|Click)

Top - up RM 5
3x Top - up RM 5 by Fatihah (Follow|Like)
1x Top - up RM 5 by MissValentine(Follow)
1x Top - up RM 5 by Faaiza Sharif(Like)
2x Top - up RM 5 by Kyle Kesha (Follow|Twitter|Follow Google)

Keychain
5x keychain from Azzianti(Follow)

Bookmark and Pocket Calender
5x Bookmark by Cik Rongoks
5x Pocket Calender by Cik Rongoks

Bloglist at Hanim's Blog
5x Bloglist by Hanim(Follow|Twitter)

Review Blog
3x Review Blog by Saadah(Follow|Like)
5x Review Blog by Yana Aina (Follow|Like)

Due date : 14/12 - 31/12 (Jam 10 Malam)


Thank u for reading :D

Wednesday, 19 December 2012

PRE ORDER LONG/SHORT NECKLACE






Gambar2 kat sini hanya separuh saje ! korg boleh pegi dekat SINI :)
Ade byk necklace :)


Berminat ? pm me kat SINI :)




Thank u for reading :D

Sunday, 16 December 2012

Mina's Giveaway




*klik banner utk join

Senarai sponsor dan Hadiah
pembahagian hadiah

TAG
Semua yg bace post ni ! :)

Tamat 22.12.2012


Thank u for reading :D

Huda Syafiqah 's 1st Giveaway

*klik banner utk join
Yana dah ikut semua syarat..,Dah follow n like semua sponsor !
Yana nak sgt dpt teddy bear / baju peplum :)
harap bertuah ! Aminn

Hadiah
- Sepasang baju peplum  × 1 .
- Bohemian Watch kaler Baby Blue  × 1 .
- Cenderamata special × 10 .
- Tudung  Bawal Bead Sakura × 1 .
- Tudung × 1 .
- Sepasang kain Korean Cotton × 4 .
- Pure Marine Collagen Gred AAA × 1 .
- Pure Marine Collagen Gred AA × 2 .
- Pin Comel × 1 .
- Header comel × 2 .
- Name Keychain × 4 .
- Cartoon Keychain × 2 .
- Edit Full Blog + Header × 2 .
- Doodle × 4 .
TAG
http://dila-syadila.blogspot.com/
http://nuratiqahnajihah.blogspot.com/
http://sayamintakmaaf.blogspot.com/
http://budakpeliksstory.blogspot.com/
http://atiqahadzlin.blogspot.com/

my FB : Leeyana Honeycweet Mirsya
Giveaway ini akan berakhir pada 5 Januari 2013 * Mungkin akan diubah *

Thank u for reading :D

Ira's Speechless Giveaway




*klik banner utk join
List hadiah
- Tudung bawal pelangi x2
- Tudung bawal, shawl , purse
- Jubah dress
- Long dress
- Nametag felt x2
- Cute headband
- Header x3
- Bloglist kekal x5
- Mustache necklace x5
- An accessory RM 20
- An accessory RM 15
- Tudung RM 30
- Pin felt x2
saya dah follow and like semua sponsor :) 
Saya Tag
http://eira-shamiera.blogspot.com/
http://melodyhidupku.blogspot.com/
http://liyaabloggies.blogspot.com/

Thank u for reading :D

Friday, 30 November 2012

1st Segmen : Jom Follow Blog Saya by MissYanaa





SEGMEN TAMAT

ENTRY INI MELEKAT
Assalamualaikum..,Hye ! Selamat petang..seperti yang Yana cakap semalam , Yana nak buat segmen . .hehe. .Yela drpd korg bosan tak tahu nak buat apa ! Mehh JOIN sini. .boleh blogwalking and for sure follower korang akan meningkat :) so jom tgk ape syarat2 nye !

haa..comell tak? *krikkk2*

Syarat-syaratnya
-Follow blog Yana dan Like page(ade kat sidebar) *Wajib
-Klik SINI , SINI  *Wajib( Be Honest kay and click until loading habis )
-Buat entry yg bertajuk "1st Segmen: Jom Follow Blog Saya " *srry pnjg*
-Tempekkan banner yg perasan comell tu dan linkkan ke entry ini.
-Tag 2 orang rakan dan pastikan mereka tahu. *tak nak letak pon boleh*
-Ok Siap ! Tinggalkan link entry korang kat ruangan komen !

Senarai peserta #Dah diupdate
Tamat :  30/11/2012  :P
Hadiah : Folower korang akan naik ^^jgn marah^^

So , Yana harap Segmen ni dapat sambutan :)) Ape lagi join la cepat ! :) 
don't worry , Yana akan follow korang :)



Thank u for reading :D

Friday, 23 November 2012

Nabila Medan's Giveaway




klik banner utk join :)

TAG
http://nurulezateeob.blogspot.com/
http://mynameishafizah.blogspot.com

HADIAH
Rilakumma Cute Keychain X 3 , Domokun Purse X 1 , Cute Note Pad X 2 , Rilakumma Wood Clip X 1 , 
1 Set Handmade Card X 1 , Topup RM30 X 1 , Topup RM5 X 2 , Topup RM5 X 1 , Topup RM10 X 3 , 
Cute Doodle X 4 , Topup RM5 X 2 , Topup RM20 X 1 , Topup RM20 X 1



Thank u for reading :D