JOM BACE STATUS SY YG TERKINI
YanaMuhd: Pupel Liyana Mega Giveaway

Saturday, 4 February 2012

Pupel Liyana Mega Giveaway

tag : semua yg bace entry ni ^_^
Contest by : Purple Liyana


1. Buat satu entri di blog anda mengenai Mega Giveaway ini dengan tajuk "Pupel Liyana Mega Giveaway",pastikan ada banner "Pupel Liyana Mega Giveaway " didalam entri tersebut dan dilinkkan ke entri ini.
2. Pastikan anda merupakan follower Pupel Liyana Official Blog & Like Pupel Liyana Blogspot Page.
3. Wajib Like, Follow dan letakkan senarai penaja berikut di dalam entri GA anda: (Jujur tau, pupel boleh tau awak klik tak kat pautan yang pupel bagi tu:))
  • Pupel Liyana
  •  ( 2 x Ohsem Handbag Bernilai RM50 Setiap Satu)
  • Arif
  •  (3 x Full Template Design & 3 x Vector)
  • CicakJawaz
  •  (1 x Kasut Preloved Nose & 1 x Baju)
  • Zaihazra
  •  (1 x Header & 1 x Template Blog)
  • Syamina
  •  (1x Wang Tunai RM10, 1 x Shawls)
  • Eyza
  •   (4 x shawls, 1 x  pin ribbon, 1 x clip shawl)
  • Lulu Caldina
  •  (2 x sticky post entri 24 jam di Lulu Pages)
  • Qma Shop
  •  (1 Perfume Paradise - Set Mini 8ml (TYPE B)
 4. Tag kawan-kawan ramai-ramai dan ajak mereka join sekali. :)
5. Letakkan url entri anda di ruangan komen entri Pupel Liyana Mega Giveaway sahaja!! Komen yang mengandungi url anda tidak akan dipaparkan selagi pupel belum baca so mintak jangan drop komen berkali-kali bagi mengelakkan pengulangan url dalam senarai peserta dan tolong jangan komen di entri lain.
6. Kalau rajin, letak banner GA ini disidebar blog anda dan linkkan ke entri ini.(Tiada paksaan)

Cabutan Bertuah (Manual) akan digunakan untuk mencari pemenang kerana ianya lebih telus berbanding RANDOM.ORG bagi mengelakkan pengulangan cabutan nombor pemenang yang sama. Semoga berjaya :)

Melebihi 50 Hadiah untuk direbut! So apa tunggu lagi. Cepat Join!!!



Thank u for reading :D

5 comments:

eyza ♥ said... [Reply Me!]

salam , jemput join contest eyza :)
http://planner4mylife.blogspot.com/2012/02/short-but-meaningful-contest-by-eyza.html

Patrick Star said... [Reply Me!]

Datang BW kat sini...
Jemput singgah --> Blog Rilek-Rilek

Rafflesia™ said... [Reply Me!]

selamat malam Isnin.. =.=
saya datang dari segmen yang same. jom singgah ke blog saya. =.=

syiedalikes.blogspot.com
lovestory313.blogspot.com

HaidahHassan said... [Reply Me!]

salam, jom join contest haidah jugak. Btw haidah pun Join GA ni moga2 kita berdua menang lah yeaa. aminn
jemput singgah blog haidah ^^
http://sorryilupa.blogspot.com/2012/02/contest-i-love-online-shopping.html
Thanks Dear,

Pupel Liyana said... [Reply Me!]

Pupel datang check entri ga. Terima kasih kerana sudi join pupel liyana mega giveaway. gud luck.