JOM BACE STATUS SY YG TERKINI
YanaMuhd: Segmen "Syoknya Blogwalking bersama Aisyah Humaira'"

Wednesday, 8 August 2012

Segmen "Syoknya Blogwalking bersama Aisyah Humaira'"




GiveAway TERBAIK bulan ini
-Giveaway SAYA NAK DUIT RAYA by wawa
-Exclusive Ramadhan Giveaway By Kiera And Iera'  (Senarai Hadiah)


Assalamualaikum semua , ,hari ni Yana nak join segmen dari Aisyah humaira !Yg menariknya hadiahnye duit raye !! berapa??
 Tu rahsialah :)

klik banner utk join'

Yana dah like pic tu ,semoga berjaya !!

tarikh segmen : 080812 ---> 120812


Jom semua JOIN dapat tambah kenalan !!!




Thank u for reading :D

29 comments:

aisyah humaira' said... [Reply Me!]

SENARAI PESERTA TELAH DIUPDATE!
BOLEH BLOGWALKING UNTUK HARI INI :)
AKAN DATANG MUNGKIN PESERTA BERTAMBAH DAN ANDA MASIH BERPELUANG UNTUK JADI TOP REFERRAL!

JOM BW + FOLLOW MEREKA DI >> http://www.aisyahhumaira.com/2012/08/senarai-peserta-segmen-sbbah.html

taqiee din said... [Reply Me!]

Salam..taqie singgah dari Segmen yg Sama..:)
Jom g Blogwalking kat kwn2 lain..:)
Jom jalan2 kat Blog taqie sama..:)

http://taqieeummu.blogspot.com/2012/08/segmen-syoknya-blogwalking-bersama.html

Muhammad Noor Firdaus iskandar BIn Haji Bashah said... [Reply Me!]

Assalamualaikum, is buat kunjungan dari segmen yang sama,
is dah follow sini, dijemput ke blog is jika tidak keberatan.

Selamat berpuasa dan selamat bersegmen.

http://iskandarx.blogspot.com/2012/08/syoknya-blogwalking-bersama-aisyah.html

NURUL ◕‿◕ said... [Reply Me!]

Salam,datang dari segmen yang sama..follow awak sama ^^

http://diarionlinenurul.blogspot.com/2012/08/segmensyoknya-blogwalking-bersama.html

Jaja Sutera said... [Reply Me!]

Salam..hai..Jaja dari segmen yang sama... :) Jaja dah follow awak..jom follow Jaja balik.. ^_^ Jaja nak jempot awak join segmen Jaja..yg nie..

http://biarkandakuberbicara.blogspot.com/2012/08/segmen-blogwalking-august-by-jaja-sutera.html

dan giveaway Jaja yg nie.. :)

http://biarkandakuberbicara.blogspot.com/2012/07/giveaway-ramadhan-1433h-by-jaja-sutera.html

salam perkenalan..sama2 kite meningkatkan traffic follower kita.. :)

Aliff said... [Reply Me!]

hye2...salam.selamat bersegmen..done follow u.jngn lupe ziarah Laman Instinct De Heart sy yg buruk ni..

http://aliff-aufa.blogspot.com/2012/08/syoknya-blogwalking-bersama-aisyah.html

zack zack said... [Reply Me!]

haii!!
saya dri segmen yg sma http://kehidupankupelajarit.blogspot.com/2012/08/segmen-syoknya-blogwalking-bersama.html
jenguk2 sni2

Khai AngeL said... [Reply Me!]

Membalas kunjungan.. dari segmen yang sama No.15..Tq sudi lawat di blog aku :D

http://www.khaiangel.com/2012/08/my-story-segmen-syoknya-blogwalking.html

cik wieda said... [Reply Me!]

salam yana . dari segmen yg sama no , 30 . thank sudi follow belog saya . i follow you ~

nadia said... [Reply Me!]

Salam perkenalan.

Nadia dtg sini balas kunjungan.
done follow.

Muhammad Noor Firdaus iskandar BIn Haji Bashah said... [Reply Me!]

Assalamualaikum... cloaking..cloaking... blogwalking bermula... bersedia lah anda. is sudah datang...

http://iskandarx.blogspot.com/2012/08/syoknya-blogwalking-bersama-aisyah.html

wana wazm said... [Reply Me!]

hai,sy tag awak di http://coretangirlblog.blogspot.com/2012/08/segmen-blogwalking-august-by-jaja-sutera.html

jemput join..=)

nurhafizah shaffril said... [Reply Me!]

salam ukhuwah..datang dari segmen yg sama=)

http://nurhafizahshaffril.blogspot.com/2012/08/segmen-syoknya-blogwalking-bersama.html

Hani Shaa said... [Reply Me!]

salam ukhuwah..

datang dari segmen yg sama=)
sudi lah menjengah ke blog Hani.
harap follow blog Hani pula..

http://semanisgulagulakapas.blogspot.com/2012/08/segmen-syoknya-blogwalking-bersama.html

amalina husna said... [Reply Me!]

salam ramadhan..=)
husna dari segmen yg sama singgah sini..

jemput singgah!=)
http://husnazahidi.blogspot.com/2012/08/segmen-syoknya-blogwalking-bersama.html

lin acik said... [Reply Me!]

salam ramadhan . lin singgah sini dari segmen yang sama . btw blog awak comel sangat -.-

done follow #325 .

http://bukukosong2011.blogspot.com/2012/08/segmen-syoknya-blogwalking-bersama.html

Jue Derella said... [Reply Me!]

Jue dh follow sini... ^_^

AINI CHE DIN said... [Reply Me!]

datang membuat kunjungan balas dari segmen yg sama dan follow blog anda..

NuRuL said... [Reply Me!]

terjah sini membalas kunjungan..:D

http://uaredifferent.blogspot.com/2012/08/segmen-syoknya-blogwalking-bersama.html

Muhammad Noor Firdaus iskandar BIn Haji Bashah said... [Reply Me!]

Assalamualaikum, is singgah balas, dah lewat is already follow awak. nanti kita balas2 traffic singgah ok?

http://iskandarx.blogspot.com/2012/08/syoknya-blogwalking-bersama-aisyah.html

Nurul Fadhilatul Nabilah said... [Reply Me!]

Assalamualaikum
jemputlah dtg blog sy kalau sudi yea. Terima kasih :D

http://nurulfadhilatulnabilah.blogspot.com/2012/08/segmen-syoknya-blogwalking-bersama.html

aisyah humaira' said... [Reply Me!]

Assalamualaikum :)
perhatian untuk anda !

http://www.aisyahhumaira.com/2012/08/perhatian-kepada-peserta-segmen-sbbah.html

selamat berblogwalking :)

Nurfara Hani said... [Reply Me!]

Datang dari segmen yang same.. Dah follow sini, follow la saya balik

http://nurfara-hani.blogspot.com/2012/08/segmen-syoknya-blogwalking-bersama.html

Dear KHY said... [Reply Me!]

singgah dari segmen yang sama :)

http://dearsuperduperstar.blogspot.com/2012/08/segmen-syoknya-blogwalking-bersama.html

❀M!sz Zuhayra❀ said... [Reply Me!]

Hai! Done follow n BW here!
Dtg dari segmen yg same. Come visit my blog k :)

http://zuhayrazack.blogspot.com/2012/08/segmen-syoknya-blogwalking-bersama.html

cincin permata said... [Reply Me!]

salam , hai . datang dari segmen yang same .
tira yang bertudung hijau :)
kebetulan datang ni nak jemput join GA ni :)
memerlukan peserta lelaki yang lebih

http://itsmetira.blogspot.com/2012/08/ga-syawal-giveaway.html

Nurliyana Zulkifli said... [Reply Me!]

Assalamualaikum tq dah bw + follow yana.. dtg cni buat benda sama.. Salam ukhuwah ^^

Sue Echan said... [Reply Me!]

salam.. done follow u back... :)
tanx ya.jgn pernah jemu utk sgah blog saya :)
http://onlyloveyoubaby.blogspot.com/2012/08/segmen-syoknya-blogwalking-bersama.html

aisyah humaira' said... [Reply Me!]

SEGMEN SUDAH PUN TAMAT !
TERIMA KASIH KERANA JOIN :)
HAPPY BLOGGING !
PASTIKAN ANDA TERJAH SEMUA YE :) HEHE :D

http://www.aisyahhumaira.com/2012/08/segmen-sbbah-tamat.html