JOM BACE STATUS SY YG TERKINI
YanaMuhd: Bawal Ruffle In The House *Murah je nak bagi* #OPENBORONG

Thursday, 14 May 2015

Bawal Ruffle In The House *Murah je nak bagi* #OPENBORONG

Assalamualaikum semua .Okay hari ni yana nak open order kpd sesiapa yang berminat dengan tudung bawal ruffle. Murah je yana nak bagi sehelai rm15 tau. Kalau korang beli banyak lagi murah la iolls bagi :D Kalau nak dapat harga borong senang je min korang kena beli 10 helai. Haa tak susah kan? pakat2 dengan kawan2 beli, ,cukup 10helai dah dapat harga borong. Nak tau berapa? Meh whatsapp 0176279637. Special harga for uolls.Ni antara warna yang ada untuk tudung bawal ruffle.


Macam2 gaya korang boleh pakai

Antara warna yang ada :

Pelbagai warna
Details
Sehelai : RM15 exclude postage.
Borong : RM12 min 10 helai

Whatsapp 0176279637.

Thank u !

Thank u for reading :D

2 comments:

Izzati Amira said... [Reply Me!]

cantek2 semua nya yee

Wardah Aneesa said... [Reply Me!]

rambang mata pula tengok hihi